125Z vs 135LC

salam...

alkisah ada laa sorang member amaq nie post status kat facebook. beliau cakap tak minat 125z sebab bunyi bising. kalau orang hadiahkan pon, beliau nak jual sebab sifat fanatik beliau terhadap 135lc. haih. amaq pon komen laa "belum cuba belum tau bro" then, senangsenang je beliau balas bunyi bising sangat. bukan amaq nak promote 125z, tapi bila ada orang kasi hadiah tu, appreciate laa sket. tak kisah laa murah ke buruk ke, janji appreciate. nie kes nie amaq panas jugak laa. sebab beliau kondemkan 125z. sebab amaq owner 125z. kahkahkah (135lc lauk je ;DD)

nie moto amaq :)
*taken at KK Unimap Wang Ulu :)

i'm back !!!

salam...

ehem, nie entry pertama amaq sejak blog nie di remake kan. antara punca amaq remake blog nie sebab serabut dengan entry lama dan tak best. bhahaha. kali nie amaq banyak nak komen dan luahkan perasaan amaq dalam menjalani kehidupan seharian (skema laa pulak). mintak maap laa jika amaq ada guna perkataan atau bahasa yang kurang menyenangkan. hihihi. tu je lahh yg amaq rasakan perlu tulis untuk first entry nie. c u later :DD